Ce spune scrisul de mana despre sanatatea ta?

0
(0)

scrisul de mana

Scrisul de mana arata cat esti de sanatos

Faptul ca scrisul de mana poate spune multe despre personalitatea cuiva nu mai este o necunoscuta pentru nimeni, dar, conform Doctoroz.com, se pare ca scrisul de mana ne poate da mici indicii si in ceea ce priveste starea noastra de sanatate. Desigur, nu exista reguli si nimeni nu ne va diagnostica pe baza semnaturii, dar sunt cateva mici indicii care, alaturi de alte simptome, ar putea sa ne determine sa ne facem un control medical, sa fim mai atenti la dieta noastra sau sa facem mai multa miscare.

Scrisul de mana ne poate trada afectiunile

Cel putin aceasta este parerea grafologului Kathi McKnight, autoarea cartii Handwriting Analysis: The Good, the Un-good and the “Un-expected”. Pentru ca scrisul de mana este posibil datorita impulsurilor nervoase din creier care traverseaza bratul, iar anumite “dezechilibre” de pe hartie pot trada dezechilibre reale ale sanatatii fizice sau mentale. Sa vedem cateva exemple:

– un semn al tensiunii mari poate fi scrisul de mana in care literele sunt ori mai slabe, ori mai accentuate, din cauza  gradului diferit de apasare pe hartie, in special cand evolueaza de la slab la puternic. Iata un exemplu:

scrisul de mana

 

 

 

 

– in cazul persoanelor in varsta, un semnal de alarma in ceea ce priveste instalarea bolii Alzheimer poate fi ritmul scazut in care scriem, dar si scrisul neregulat si tremurat (desigur, in conditiile in care scrisul nu a fost asa pana in momentul respectiv);scrisul de mana

– un semn depresiei poate fi inclinarea diferita a literelor in cadrul aceluiasi cuvant sau a cuvintelor in cadrul propozitiei; acest tip de scris poate indica faptul ca persoana nu se afla intr-un contact continuu cu realitatea:

 

Cateva sfaturi legate de scrisul de mana

1. Nu-ti taia niciodata numele atunci cand te semnezi! Acest lucru poate naste in inconstientul tau credinta ca nu meriti suficient spatiu, aspect ce iti poate afecta sansele de reusita in orice domeniu:

scrisul de mana

 

 

 

 

 

2. Scrisul orientat in jos poate fi un alt semn al depresiei, deci incearca sa ti-l redresezi:

scrisul de mana

 

 

 

3. Daca litere se incheie cu o curba in sus care pare a acoperi cuvantul, acest lucru poate fi un semn al nevoii de protectie a unei persoane care are tot timpul grija de cei din jur dar nu beneficiaza de aceeasi atentie:

scrisul de mana

 

 

 

4. “d” –ul buclat poate semnifica faptul ca persoana in cauza este extrem de dura cu ea insasi, in special atunci cand priveste in oglinda. Astfel de persoane trebuie sa aiba mai multa grija de corpul si de sanatatea lor:

scrisul de mana

 

 

 

 

In final, trebuie sa tinem cont de faptul ca scrisul de mana poate fi afectat si de starea de oboseala, de nervozitate sau de conditiile in care scriem…  asadar, sa fim atenti la el, da sa nu intram in panica la cel mai mic semn.

O zi frumoasa!

🙂

Sursa: Doctoroz.com

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.