Care sunt cele mai utilizate tipuri de implanturi dentare și cât costă?

0
(0)

Pierderea dinților nu înseamnă că nu te mai poți bucura de un zâmbet complet, fără ajutorul unei proteze. Implanturile dentare permit înlocuirea lor și restaurarea orală, existând mai multe tipuri disponibile în cabinetele de stomatologie, adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte.

Dacă vrei să știi care sunt tipurile de implanturi disponibile astăzi și prețul acestora, găsește toate informațiile de care ai nevoie în continuarea acestui articol.

Implanturile Megagen

Megagen este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de implanturi dentare. Acestea sunt fabricate din titan de grad 4, de puritate mare și sunt acoperite cu ioni de calciu, având o rată de succes de 98%.

Datorită compoziției lor, implanturile Megagen grăbesc procesul de vindecare și accelerează osteointegrarea. Prețul acestora variază între 450 și 700 de euro, însă costul complet al unui implant dentar este influențat de planul de tratament, analizele medicale necesare, dar și materialele utilizate pentru bonturi și coroane.

Implanturile Nobel BioCare

Aceste implanturi oferă o stabilitate ridicată, chiar și la cele mai complexe cazuri, permițând ajustarea poziționării în timpul inserării. Ele sunt dezvoltate după ani de cercetări, remarcându-se printr-un design inovativ, fiind potrivit și pentru pacienții cu un volum scăzut de țesut osos.

Medicii recomandă implanturile Nobel Biocare pentru posibilitatea de plasare în locurile înguste sau mai dificile. Prețurile pentru un astfel de implant este cuprins între 650 și 1.300 de euro.

Implanturile Straumann

Produse în Elveția, implanturile Straumann sunt un standard al inovației, datorită progreselor pe care le permit în eficientizarea tratamentelor. Ele se remarcă prin materialele din care sunt confecționate, respectiv Roxolid, care este o combinație de zirconiu și titan, ce asigură o biocompatibilitate ridicată.

De asemenea, ele sunt acoperite cu SLActive, care este o suprafață specială, ce permite o osteointegrare accelerată. Pentru a beneficia de multiplele avantaje ale unui implant Straumann, prețul pe care va trebui să îl plătești este de 900 -1.250 de euro.

Implanturile AnthoGyr

Implanturile AnthoGyr vin în sprijinul medicilor stomatologici și al pacienților, deopotrivă, prin ușurința cu care se pot insera în spațiile înguste. Designul conic special al acestora permite o inserție ghidată, o stabilitate foarte bună și stimularea osului.

AnthoGyr a dezvoltat un sistem unic, care sigilează spațiul dintre implant și sos, pentru a împiedica pătrunderea bacteriilor și a reduce riscul de complicații. Prețul pentru aceste implanturi variază între 750 – 800 de euro.

Implanturile Bredent

O altă variantă de implant dentar pe care pacienții o au la dispoziție este Bredent, fabricat în Germania. Producătorul se evidențiază prin implanturi de înaltă calitate, destinate înlocuirii unui singur dinte, cât și pentru a restaura întreaga arcadă.

Caracteristicile principale ale implanturilor Bredent includ integrarea rapidă, conexiunea durabilă și conservarea tesuturilor din jurul dintelui. Astfel, ele se numără printre cele mai populare implanturi, la care apelează pacienții din România.

Prețul pentru acest implant variază între 550 și 1.000 de euro.

Există mulți factori care influențează prețul unui implant dentar, așa cum se întâmplă și atunci când alegi fațete dentare sau alte tratamente de estetică și restaurare dentară. Medicul stomatolog poate face cele mai bune recomandări, adaptate nevoilor tale și bugetului pe care îl ai la dispoziție.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.