Video chat – ce este si cum poti castiga cu el?

0
(0)

Video chat-ul este un chat sau o conversatie pe Internet, intre doua sau mai multe persoane, in care, pe langa schimbul de mesaje scrise, interlocutorii pot face schimb de mesaje orale si vizuale, deoarece folosesc microfoane si camere video.

De asemenea, poate fi definita ca o variatie a serviciilor traditionale de chat, care permite comunicarea pe Internet intre mai multi utilizatori cu capacitati audio si video.

Exista in principal doua abordari in implementarea video chat-ului, fiecare urmand stilul celor doua moduri principale de chat: IRC si mesageria instant. In primul caz, un numar arbitrar de utilizatori sunt grupati intr-o serie de camere sau canale si efectueaza o comunicare bazata pe multicast, adica informatiile sunt transmise intr-un mod accesibil tuturor utilizatorilor canalului, desi comunicarea privata este uneori o optiune. Cealalta abordare ar fi videoconferintele in sensul traditional, in care doi utilizatori stabilesc comunicarea direct, impreuna cu posibilitatea de a putea comunica prin text.

Chat-ul video multicast este de obicei cel ales de site-urile web care permit chat-ul video online, implementat de obicei cu tehnologia Flash Video, desi exista si software specializat. Vrei sa faci bani rapid ? Intra pe https://www.money-studio.ro/.

Internetul ca mijloc de socializare

Internetul ca mijloc de socializare, a reusit sa ofere populatiei diferite modalitati de a intalni oameni, de a-si face noi prieteni si chiar de a incepe relatii romantice. Chat-ul, retelele sociale si, printre altele, ne sunt prezentate ca un mijloc excelent de comunicare

La inceput, Internetul a fost considerat un mijloc de comunicare pentru persoanele cu statut ridicat si a fost vazut in acest fel, cu toate acestea, numarul mare de utilizatori care se alatura in fiecare zi retelei arata ca, in ciuda factorului economic, reusind sa fie mijlocul masiv de comunicare cu acoperire la nivel mondial.

Aristotel a spus ca omul este, prin natura sa, un animal social, dar acest lucru nu inseamna ca comportamentul nostru, intr-o societate, este natural, ci ca este un comportament invatat. Barbatii trebuie sa invete sa se comporte ca barbatii, iar noi numim socializarea procesului de invatare.

In mod traditional s-a considerat ca exista patru agenti ai socializarii: Familia care are un rol fundamental, deoarece este primul nivel social la care avem acces. Scoala in societatea de astazi, scoala a dobandit o pondere mai mare in socializare, scoala este un transmitator de cunostinte si de a consolida valorile. Noi invatam valori, atitudini intr-un proces in care invatarea este reciproca. Mass-media care ne informeaza despre evenimente, creeaza opinie, transmite valori intre ele este internetul

In plus, mass-media transmite valori care pot fi contrare celor care sunt incercate sa fie transmise prin intermediul celorlalti agenti ai socializarii. Cu toate acestea, nu totul este negativ atunci cand vine vorba de mass-media si de transmiterea de valori sau informatii. Internetul a insemnat o adevarata revolutie pe care unele institutii au putut sa o foloseasca in beneficiul societatii in general.

Internetul este un mediu care ne poate schimba viata sau modul in care il percepem. Un exemplu foarte clar poate fi gasit in evolutia faptului ca educatia la distanta a suferit …Educatia online depaseste dificultati imposibil de depasit anterior.

Mici parti din istoria videochatului

Totul a progresat asa cum o fac majoritatea noilor tehnologii, trecand de la un experiment utilitar cu mintea ingusta la o forma de divertisment si la o baza de retea (si o industrie erotica concomitenta, in plina expansiune), totul in intervalul de cativa ani.

In 1991, o pereche de ingineri  de la Laboratorul de calculatoare al Universitatii Cambridge, obositi sa mearga pe hol doar pentru a gasi masina de cafea goala, au infiintat CoffeeCam, scriind un script pentru a incarca instantanee intr-un browser web la fiecare 30 de secunde si ceva. In 1994, anul in care au aparut pe piata primele camere web comerciale, unul dintre programatorii Netscape a pus-o pe un acvariu de pesti si l-a numit FishCam.

Aceasta imagine a fost eliminata din motive legale. La mai putin de doi ani mai tarziu, o studenta la un mic colegiu de arte liberale din Pennsylvania, un tocilar auto-descris, a iesit si si-a cumparat o piesa de tehnologie de ultima ora pentru ea. Problema, odata ce cheltuise o suma buna de bani pe hardware-ul voluminos, era sa-si dea seama ce sa faca cu el. Asa ca, la 19 ani, Jenny a scris un scenariu care a luat o imagine granulata, alb-negru, a camerei ei de camin la fiecare jumatate de minut si a postat-o ​​direct online – in mod neoriginal, ea a numit-o prezentarea de diapozitive JenniCam.

Link-ul de difuzare a circulat in jurul familiei si al prietenilor ei cunoscatori de tehnologie de acasa; mama ei l-a folosit pentru a o verifica. Cand un ziar australian a gasit linkul si a scris despre el, site-ul ei a fost blocat. Aproape imediat furnizorul de internet al lui Jenny a sunat, spunandu-i ca a depasit latimea de banda disponibila.

Exista o anumita postura reflexa, familiara noua acum in epoca camerei  fata in fata, care trebuie sa fi fost socanta in ’98 – dezinvoltura studiata pe care o adopta o persoana privindu-se urmarita. Este acolo chiar si in primele fotografii de la JenniCam, care sunt fotografii ciudate, pixelate din epoca X Files, ale caminului mic al lui Jenny: Jenny adormita intr-un unghi ciudat, Jenny se pregateste sa iasa, Jenny intinsa pe patul ei masturbandu-se, Jenny pozand intr-un sutien, Jenny discutand cu prietenii pe IRC in intuneric.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.